Wednesday, August 19, 2009

*J.E.I.N.A.B.P.A.R.A.P.A.P.A.P*

*MEMBER FRENZSTER*

Yaaaaa.... aku ada msuk satu group nih.. group ni dknali as a group 1989.. Aku mnghbskn waktu bkerja ktika ini dgn ingin mngenali mreka.. dorg besh.. sengal.. layan.. blh kongsi pndapat.. aku bru m'aktfkn diriku slama sminggu tp dh 200++ aku post.. (ini mmg kes agrasif bkn lg aktif) hehehe.. aku rasa best sbb pa yg aku xtau dorg tau.. n xkdekut nk share story, about software n pgalman masing2.. ada story yg blh kita ambik ikhtibar.. wat masa ni.. aku bru mngenali beliau2 ini.. cm lynna, faten, para,kusyuk, zahari, cicak, luffy, n ramai lg kat group tu.. best sgt dpt mngenali diri kalian.. wpun bru knl tp kalian x lokek untk story morry.. kt all guys.. and for my sweety frenz.. jierah.. ko mmg best!! love u lah!

Yaaaaaaaaaaa.... di sini sy ingin mmperknlkn diri sy.. J.E.I.N.A.B PARAPAPAP.. n tagteamfrenz sy wat ktika ini.. MAIMUN TIMUN & ETON PROTON... hahahhahaa... jom la join us.. amat di alu2kan..

2 comments:

  1. xcuse me... name sye eton phyton... diulangi skali lagi eton phyton...

    ReplyDelete